Loading

Binnen 1 maand start Breakout 3!

Breakout, LanpartyComments are off for this post.

Je bent hier:Binnen 1 maand start Breakout 3!

Binnen exact 1 maand is het zover. Dan start de derde editie van Breakout in Waregem expo! De ticketverkoop verloopt vlot: al meer dan de helft van de tickets zijn uitverkocht. Wil je er nog bijzijn? Wacht dan niet te lang met het bestellen van je ticket! Een toegangsticket kost slechts €35.

Ondertussen is er al heel wat nieuwe informatie beschikbaar. Zo zijn alle compo’s al bekend. Er zitten enkele echte kaskrakers in het lange traject, namelijk CS:GO, HearthStone en Overwatch. In het korte traject zitten dan weer een paar games waarvan het fun gehalte ongeëvenaard is. Meerbepaald Armagetron Advanced, de boardgame Carcasonne, FIFA 17 en Rocket League. Als kers op de taart is er opnieuw een leuke Virtual Reality compo, namelijk Robo Recall. De perfecte combinatie tussen fun en competitie. En om de fun nog wat meer in de verf te zetten, komt er nog een leuke funcompo aan!

Net als voorgaande edities zal je op Breakout de ultieme gamebeleving kunnen ervaren. Dankzij Speedseats kan je namelijk een echte gamestoel huren voor het hele weekend. Op die manier geniet je van de ultieme gamebeleving op Breakout 3. Er is keuze tussen het model sport (€25) of comfort (€35). Als minstens 25 stoelen verhuurd worden, dan wordt 1 stoel verloot onder alle huurders! Reserveer dus snel jouw gamestoel op https://www.speedseats.eu/nl/events?event_id=6.

Tot dan!
De Breakout crew

Top