Loading

Breakout 3 komt er aan van 12 tot en met 14 mei 2017!

Breakout, LanpartyNo Comments

Je bent hier:Breakout 3 komt er aan van 12 tot en met 14 mei 2017!

Na het succes van de vorige edities van de Breakout lanparty, zal er in Waregem Expo een derde editie plaatsvinden en dit van vrijdagavond 12 mei tot en met zondagnamiddag 14 mei 2017. Op vrijdagavond 19u zullen de deuren openen en op zondagnamiddag 16u wordt de stekker uit het netwerk getrokken. Met Breakout willen we keer op keer onszelf verbeteren. Daarom worden we opnieuw groter en voorzien we liefst 336 plaatsen in de zaal!

Dit alles maken we nog steeds mogelijk aan democratische prijzen. Zo kost een toegangsticket slechts €30 tussen 1 februari en 1 maart. De catering wordt opnieuw voorzien door Ctrl Alt Delicious, reeds gekend voor hun uitstekende service, kwalitatief aanbod en lage prijzen. Hou dus zeker je Brothers In Lan membercard al klaar.

Breakout staat nog steeds voor fun, gezelligheid en kwaliteit. In de zaal maak je dan ook gebruik van ons netwerk aan gigabit snelheid, dat reeds bekabeld is tot aan ieders zitplaats. Er is onder andere ook een ruime bar met lounge, een console corner en we voorzien opnieuw comfortabele stoelen.

Maar wat is de aankondiging van een nieuwe editie van Breakout waard, zonder onze eerste compo’s bekend te maken? Niet veel natuurlijk!
Op Breakout 3 zal je alvast kunnen genieten van enkele spannende wedstrijden in CS:GO, Hearthstone en Rocket League!

Het compo systeem zal lichtjes gewijzigd worden zodat elk type gamer een gezellig weekend kan beleven, maar hierover later meer. Daarnaast doen we binnenkort extra compo’s en heel wat andere informatie uit de doeken. We hebben nog heel wat in petto voor jullie!

Nu de inschrijvingen bijna openen, maak je ook kans op een gratis inkomticket! Meedoen aan deze wedstrijd kan op onze Facebook-pagina en is heel eenvoudig.

En voor het laatste nieuws in verband met compo’s, sponsors en nog veel meer kan je zoals steeds terecht op onze website!

Tot dan!
De Breakout crew

Geef een reactie

Top