Loading

Viveslan 28 start vandaag – Sold out!

Ctrl Alt Delicious, Lanparty, ViveslanNo Comments

Je bent hier:, Lanparty, ViveslanViveslan 28 start vandaag – Sold out!

Editie 28 van Viveslan staat voor de deur!

Deze avond is het zover, dan start eindelijk de 28ste editie van Viveslan met als thema Oriental!
Wij zijn blij te kunnen melden dat we volledig uitverkocht zijn. Voor de late beslissers zijn er bijgevolg geen tickets beschikbaar meer aan de deur. Bezoekers zijn uiteraard nog steeds welkom om de sfeer in de zaal, bar & catering op te snuiven.
Deze editie vindt opnieuw plaats in het gebouw van Hantal 4.

Net als op Breakout, zal er ook nu gebruik gemaakt worden van een kaart-systeem voor alle betalingen binnen de lan (Bar & Ctrl Alt Delicious). Heb je al een “Brothers in Lan”-membercard, neem deze dan zeker mee! Ook frituur Bonnie is weer van de partij en zal iedereen voorzien van heerlijke frietjes en hamburgers.

De menukaart van Ctrl Alt Delicious vind je hieronder:
Menukaart Oriental Viveslan 28

Tot op de lan!

Geef een reactie

Top