Loading

Breakout komt terug!

LanpartyNo Comments

Je bent hier:Breakout komt terug!

De Breakout lanparty komt terug!

Van vrijdagavond 13 mei tot en met zondagnamiddag 15 mei 2016 heeft in Waregem Expo de tweede editie van “Breakout” plaats. Dit is een gloednieuwe lanparty met plaats voor zo’n 270 deelnemers. We organiseren onder andere wedstrijden van CS:GO, Hearthstone, Flatout 2, League of Legends, Rocket League,… Verder zal er ook een heus bierbakkentoernooi zijn.

Breakout staat voor fun, gezelligheid en kwaliteit. Dit willen we bereiken door verschillende funcompo’s of randactiviteiten te organiseren. We voorzien een ruime bar- en loungegedeelte waar men onder andere tot rust kan komen in een van onze zetels of een spelletje kan spelen op een van de voorziene consoles.

Om jullie bezoek aan Breakout makkelijker te maken liggen de netwerkkabels reeds klaar tot aan uw plaats, deze hoeft u dus zelf niet meer mee te brengen.

Dit alles voorzien we aan een democratische prijzen.

Info & tickets vind je op breakout.zone!

Geef een reactie

Top